IR GROUP is een Spaans medisch-esthetisch bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige medische apparatuur en medisch-esthetische ampullen van de nieuwste generatie. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in deze sector en is marktleider op de professionele esthetische markt.
 

 

De IR producten komen onder meer tot stand met “in vivo” en “in vitro” studies die de werkzaamheid ervan garanderen en zijn tevens beschermd door octrooien. De IR-groep staat garant voor wetenschappelijk onderzoek en productontwikkeling in samenspraak met professionele gebruikers en onder strenge waakzaamheid van de farmaceutische wetgeving.
 Al onze hulpbronnen zijn van de laatste generatie en hebben een GPM en ISO-certificatie.
NeaStetic Group is een officiële verdeler van IR PharmAesthetics in Benelux.
 
Het team van professionals heeft specifieke vaardigheden en ervaring met betrekking tot esthetische behandelingen en apparaten. Ze investeren in de toekomst en passen zich aan aan de steeds veranderende behoeften in de markt, inclusief nieuwe exclusieve technologieën.
 
IR GROUP heeft toegang tot het technologische park, R&D-afdeling en fabriek van Pharmaceutical Albert Sánchez en Laboratories PERLAGE voor de fabricage van medische apparaten en injectables.